Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει κατακτήσει προ καιρού το πρωτάθλημα στην Ισπανία, αλλά οι προκλήσεις δεν τελειώνουν. Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, οι «μπλαουγκράνα» έχουν την ευκαιρία να φτάσουν τους 100 βαθμούς, κάτι που δεν έχουν καταφέρει ποτέ και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν, όπως δήλωσε ο Ζεράρ Πικέ.

«Το να φτάσουμε τους 100 βαθμούς αποτελεί πρόκληση. Άλλωστε, σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε για την τιμή του συλλόγου που εκπροσωπούμε» τόνισε ο Ισπανός αμυντικός και πρόσθεσε: «Αν καταφέρουμε να φτάσουμε τους 100 βαθμούς, σπάζοντας το ρεκόρ της ομάδας, θα είναι ό,τι καλύτερο».

Η Μπαρτσελόνα άγγιξε το συγκεκριμένο νούμερο τη σεζόν 2009-10, σταματώντας στους 99 πόντους και δύο χρόνια αργότερα, τη σεζόν 2011-12, είδε τη μισητή Ρεάλ Μαδρίτης να φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου, συγκεντρώνοντας 100 βαθμούς.

Τάσος Νικολόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Γκορέτζκα μένει ελεύθερος από την Μπάγερν, ενδιαφέρον από Ατλέτικο, Γιουβέντους και Νάπολι

Βρήκε τον νέο της προπονητή η Σοσιεδάδ

Ο Λαπόρτα αποκάλυψε ότι παραλίγο να αποβληθεί στο λύκειο καθώς έκλεψε... διαγώνισμα!

Στήριξη Αλμέιδα σε Τσάμπι Αλόνσο: «Πάντα θα υπερασπίζομαι έναν συνάδελφο, μέχρι θανάτου»

Ευθεία επίθεση Λαπόρτα σε Ρεάλ: «Ξερνάνε ψέματα, θέλουν να μας καταστρέψουν αλλά δεν θα το επιτρέψουμε»

Έκανε την έκπληξη η Μπούργος και απέκλεισε τη Χετάφε - Τα χρειάστηκε η Αθλέτικ λυγίζοντας δύσκολα την Ουρένσε

Σκέφτεσαι να ζητήσει δανεισμό από τη Ρεάλ ο Μασταντουόνο για να είναι στο Μουντιάλ

Η μεγάλη πρόκληση του Εμπαπέ στο τελευταίο ματς της Ρεάλ για το 2025!

Ο… δίδυμος του Σέρχιο Ράμος που αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα και έγινε viral!

Ατραξιόν για τους παίκτες της Ταλαβέρα ο Μπέλιγχαμ: Έβγαζαν φωτογραφίες πριν το ματς του Κυπέλλου!