Για την πρόκληση των «ερυθρόλευκων» στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μίλησε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. «Μας περιμένει ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι και φυσικά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ την πορεία μας. Φτάσαμε στον ημιτελικό μετά από αρκετά δύσκολες αποστολές, σε αντίθεση με την Κράσνιογιαρσκ, που είχε πιο εύκολο έργο στην κλήρωση μέχρι στιγμής.

Μέσω της εικόνας που έχουμε αποκομίσει από τα βίντεο, έχουμε σίγουρα την αίσθηση ότι μπορούμε να παίξουμε καλά κόντρα στον αντίπαλό μας και έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε. Περιμένουμε την υποστήριξη των οπαδών μας, την οποία αξίζουν τα κορίτσια. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία του κόσμου θα μας βοηθήσει πολύ, γιατί πάντα παίζουμε καλύτερα όταν έχουμε την υποστήριξη από τους οπαδούς μας».

Η Σάσκια Χίπε πρόσθεσε πως: «Είμαι ενθουσιασμένη που έφτασε ο ημιτελικός. Θα είναι συναρπαστικά τα παιχνίδια με τη ρώσικη ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλές αθλήτριες. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πραγματοποιήσουμε το πρώτο βήμα για τον ευρωπαϊκό τελικό.

Θέλουμε τη νίκη στου Ρέντη, γιατί μετά μας περιμένει ένα δύσκολο ταξίδι. Περιμένουμε την Τετάρτη την υποστήριξη των οπαδών μας, η οποία πάντα μας δίνει επιπλέον ώθηση για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες των αγώνων».

Τέλος, η Κατερίνα Γιώτα σχολίασε πως: «Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε στα όριά μας, ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από ‘κει και πέρα, σίγουρα θέλουμε τη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε στα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Εννοείται ότι εδώ που φτάσαμε, θέλουμε να συνεχίσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου και θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για εμάς η παρουσία του. Είμαι σίγουρη ότι θα μας ενισχύσουν σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube