Το καθήκον, όπως το θεωρούν οι παίκτες της ΑΕΚ, να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας επεσήμανε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Μιλώντας στη NOVA, ο μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» αναφέρθηκε στις αγωνιστικές ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζει ένας σύλλογος όπως αυτή στη Γ’ Εθνική.

«Σίγουρα όταν είναι πιο μικρά τα γήπεδα πρέπει να βρούμε τρόπους για να διασπάσουμε πιο εύκολα τις κλειστές άμυνες. Εκεί έχουμε ένα πρόβλημα. Αν το καταφέρουμε αυτό δε θα έχουμε το παραμικρό πρόβλημα ως το τέλος του πρωταθλήματος», είπε χαρακτηριστικά.

Κι αφού ευχήθηκε τα καλύτερα στους φιλάθλους, τόνισε την ανάγκη να τους ανταποδώσουν με νίκες τη στήριξή τους: «Το πιο σημαντικό είναι να έχει όλος ο κόσμος υγεία στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Αυτό που θέλουμε εμείς, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, είναι να τους κάνουμε χαρούμενους με τις εμφανίσεις μας και τις νίκες μας μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ηλίας Κώτσιος ανέβασε τον Εργοτέλη Γ' Εθνική και του έγραψε τραγούδι!

Γ’ Εθνική: Ισόπαλο το ντέρμπι και κορυφή για Άρη Πετρούπολης - Συνεχίζουν μαζί Πανθρακικός και Απόλλων Καλαμαριάς

Σιόντης για την ανακοίνωση παικτών ΠΑΣ: «Δεν μπορώ να κρύψω την έκπληξη, την απογοήτευση και τη βαθιά μου θλίψη»

Μπαράζ ανόδου Γ' Εθνικής: Πανθρακικός και Καλαμαριά με το δεξί - Ισοπαλίες στον 2ο όμιλο!

Κυπελλούχος Πειραιά για 4η σερί σεζόν ο Εθνικός!

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

TAGS: A.E.K.