Ο Παμβοχαϊκός έκανε το break, νικώντας τον Ολυμπιακό και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών, ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας του Βραχατίου, Νίκος Ζαλμάς, κρατάει χαμηλούς τόνους και συνιστά προσγείωση.

«Νομίζω ότι είχαμε πολύ καλή απόδοση. Είχαμε πει πως για να έχουμε ελπίδες έπρεπε να έχουμε καλύτερη απόδοση από το παιχνίδι που χάσαμε εδώ στον πρώτο γύρο και από τον ημιτελικό του κυπέλλου. Στο μυαλό μας έπρεπε να έχουμε ότι επιβάλλεται να παίξουμε καλά και σε καμία περίπτωση να μη σκεφτόμαστε, τίτλους και τρόπαια» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αφού λοιπόν, κερδίσαμε τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ σημαίνει ότι παίξαμε καλύτερα και απ’ ό,τι περίμενα. Τελειώσαμε σχεδόν όλες τις κρίσιμες μπάλες. Τα παιδιά έκαναν μία μεγάλη εμφάνιση και είναι σημαντικό που αντέξαμε τόσο την πίεση του Ολυμπιακού στο 3ο σετ, όσο και όλα τα σχήματα που δοκίμασαν οι γηπεδούχοι. Εξίσου κρίσιμο για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το γεγονός πως σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κυνηγούσαμε το σκορ.

Για εμάς είναι απλά το 1-0. Σίγουρα, είναι καλό που προηγούμαστε και έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Αυτό είναι πολύ σπουδαίου και για τον σύλλογο αλλά και για την τοπική κοινωνία που στηρίζει την ομάδα.
Μένουμε προσγειωμένοι και ετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο αγώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!