Είναι ο παλαιότερος εν ενεργεία παίκτης της Euroleague, είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, οπότε μιλάμε για έναν ζωντανό θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο λόγος για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, που έπειτα από μια έξοχη εμφάνιση κόντρα στη Χίμκι με 17 πόντους ρωτήθηκε για το μέλλον του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

«Ακόμα δεν έχω πάρει απόφαση για το μέλλον μου. Νιώθω ακόμα πολύ ανταγωνιστικός και ότι μπορώ να προσφέρω. Σίγουρα δεν παίζω όσο έπαιζα τα προηγούμενα χρόνια κι αυτό μου είναι δύσκολο. Ακόμα το σκέφτομαι, αλλά αισθάνομαι καλά», είπε η σημαία της Μπαρτσελόνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι διαιτητές στα Ολυμπιακός-Ρεάλ και Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός

Σορτς: «Δύσκολα τα παιχνίδια στην Ισπανία, αλλά εστιάζουμε στο πώς θα πάρουμε τη νίκη»

Αταμάν: «Τα ματς στην Ισπανία είναι ένα πρόωρο Final-4 για εμάς»

Χωρίς Ρογκαβόπουλο και Τολιόπουλο στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός-Μέσα ο Γκραντ

Άνοιγμα EuroLeague στο ΝΒΑ: «Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε πώς μπορούμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μαζί»

Πρόβλημα με Ντε Λαρέα στη Βαλένθια, χάνει Παναθηναϊκό

Ιστορικό milestone για Μπαρτζώκα: Έφτασε τα 300 ματς Ευρωλίγκας στον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

Χολ: «Ξέρω την κατάρα της πρώτης θέσης και δεν με φοβίζει - Με μπάσκετ Ολυμπιακού και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Λιόν

«Δεν κρατάει πολλά ο Ολυμπιακός, είχε την ποιότητα να ανταπεξέλθει - Κλειδί ο Χολ»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα