Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στο πρώτο τους ματς στο παγκόσμιο σιρκουί αλλά ηττήθηκαν από το Νο 1 του Grand Slam της Χάγης, τις Ολλανδές, Κάιζερ και φαν Ίερσελ με 2-0 σετ (21-19, 21-16).

Το πρώτο σετ ήταν πολύ καλό για τις Ελληνίδες, που με τα σερβίς της Αρβανίτη και τις καλές τοποθετήσεις της Καραγκούνη στο φιλέ, πίεσαν τις οικοδέσποινες, αλλά στο 19-18 η Καραγκούνη σπατάλησε την κόντρα επίθεση και οι Κάιζερ / φαν Ίερσελ έκαναν το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, τα λάθη στην υποδοχή χάρισαν σημαντικό προβάδισμα στις Ολλανδές (13-08) αλλά το εξαιρετικό σερβίς της Αρβανίτη έβαλε την ελληνική ομάδα ξανά στο ματς (13-11). Στη συνέχεια όμως, κάποιες αδυναμίες, λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος που είναι μαζί η ομάδα και την απειρία της Καραγκούνη, κόστισαν και το 16-14 έγινε 21-14 με 5-0 σερί.

Επόμενο παιχνίδι για τις Αρβανίτη-Καραγκούνη απόψε το βράδυ (20.10) κόντρα στις Αυστραλές, Μπόβντεν / Κλάνσι (Νο16), ενώ αύριο Πέμπτη θα παίξουν με τις Αμερικάνες, Φέντρικ / Χότσεβαρ (Νο17) με στόχο νίκες που θα τους στείλουν στην επόμενη φάση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών