Ο Δημήτρης Ναλιτζής έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην ιστορία του Κυπέλλου, καθώς κατέκτησε τον τίτλο με τον Πανιώνιο το 1998 και τον ΠΑΟΚ το 2001 σκοράροντας και στους δύο τελικούς. Ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Δημήτρη Τσακίρη για τον χθεσινό αγώνα αποδίδοντας τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Ολυμπιακού στην τακτική και τις αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία.

«Ο Γκαρσία ήταν πολύ διαβασμένος να αντιμετωπίσει αυτό το όπλο που λέγεται Ελ Αραμπί, αλλά και τον Μασούρα που σκοράρει πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα, αλλά με την είσοδο του Φορτούνη βελτιώθηκε. Στο τέλος με τις έξυπνες αλλαγές ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και έβγαλε τρεις φάσεις, από τις οποίες έκανε ένα γκολ», ανέφερε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον δημιουργό του γκολ του στο νικηφόρο τελικό Κυπέλλου του Πανιωνίου απέναντι στον Παναθηναϊκό, Γιάννη Καμίτση. «Ο Γιάνναρος ήταν πολύ μπροστά. Έβγαινε με το βαμμένο μαλλί και τα τατουάζ και του έλεγαν ‘πού πας με αυτά;’ και λίγα χρόνια μετά έγιναν μόδα», είπε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.