Την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (16/12) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πέρασε με σκορ 81-77 από την Κωνσταντινούπολη και την έδρα της Φενέρμπαχτσε για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μιλώντας στη flash interview μετά το τέλος του αγώνα, ο Κέντρικ Ναν στάθηκε στη σημασία της νίκης απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά και στο πόσο δύσκολο ήταν το ματς λόγω σκληράδας και επαφών.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι αδερφός μου ο Χόρτον-Τάκερ, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Καταφέραμε να τους σταματήσουμε, ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήταν ένα ματς που είχε πολλές επαφές. Υπερασπίζονται τον τίτλο που πήραν πέρυσι. Πολύ σημαντικό που κερδίσαμε σε αυτήν την έδρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Για το ευρωπαϊκό νταμπλ στο remake του τελικού της Αθήνας!

Πέδρο Μαρτίνεθ: «Η ομάδα έδειξε ικανότητα να υποφέρει - Να είμαστε πιο αυστηροί με τους εαυτούς μας στην άμυνα»

Τα πεπραγμένα του Γουόκαπ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του με την Dubai BC

Πήρε το ντέρμπι με την Dubai BC και έκλεισε νέο ραντεβού τίτλου με τον Ολυμπιακό η Ρεάλ!

Μπαρτζώκας: «Το πνεύμα νικητή ήταν εκεί για εμάς - Πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα»

ΜακΙντάιρ: «Όμορφο το συναίσθημα να παίζεις για τον Μπαρτζώκα»

Η λάμψη του Φουρνιέ, ο MVP Χολ και οι κομβικοί Μοντέρο και Τζόσεφ: Τα highlights από το Ολυμπιακός-Φενέρ

Ζέρβας: «Οι αμυντικές τανάλιες του Ολυμπιακού, ο Εντιάι και ο Ταϊρίκ για ακόμα μια ανατροπή»

Γιασικεβίτσιους: «Προηγηθήκαμε τέσσερις φορές με πάνω από 10 πόντους και επέστρεφαν»!

Φουρνιέ: «Είμαστε ένα γκρουπ χωρίς εγωιστές - Δεν σκεφτόμαστε το back-to-back»