Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη σεζόν της Ευρωλίγκας εκεί που την ολοκλήρωσε πέρυσι, στο Βερολίνο, νικώντας την ανταγωνιστική Άλμπα 87-77, με πληθωρική εμφάνιση στην επίθεση και αρκετούς πρωταγωνιστές.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Κέντρικ Ναν, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ως πρώτος σκόρερ με 16 πόντους. Μετά το ματς, ο Αμερικανός γκαρντ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το τζάμπολ της Euroleague, ενώ τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν πλέον δύο ισάξιες πεντάδες μετά τις μεταγραφές.

«Χαίρομαι που επιστρέψαμε στην Euroleague. Είναι πολύ ωραία στο Βερολίνο. Με τις μεταγραφές έχουμε βάθος, έχουμε δύο ισάξιες πεντάδες και το βάθος μπορεί να μας κρατήσει ξεκούραστους στη σεζόν», ανέφερε αναλυτικά ο Ναν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρωλίγκα... καλωδίωσε τον Λεσόρ: «Λατρεύω να κοιτάζω στην εξέδρα και να βλέπω το πάθος που έχει ο κόσμος»

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς

Ιτούδης: «Έχουμε πολλούς haters, αλλά μας αρέσει-Δώστε μας κι άλλους!»

Ο Σέκουλιτς αντικαθιστά τον Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs