Ο Κέντρικ Ναν τόνισε πως πρέπει στα αποδυτήρια να δοθούν συγχαρητήρια και στους τραυματίες παίκτες του Παναθηναϊκού, στάθηκε στη δουλειά που χρειάστηκε να γίνει για την πρόκριση επί της Μακάμπι, πιστεύει πως, με τη βοήθεια των συμπαικτών του, μεγαλώνει ως παίκτης κι εξήρε την απόδοση του Κώστα Σλούκα για όσο πρόλαβε να αγωνιστεί.

Αναλυτικά: «Είναι σπουδαίο, πρέπει να δώσουμε τα credits σε όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια, στα παιδιά που πέρασαν από πολλούς τραυματισμούς και σε όλη την ομάδα. Είναι μια μεγάλη μέρα. Τα καταφέραμε με σκληρή δουλειά και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Είναι τρελό, μεγαλώνω ως παίκτης, το κάναμε μαζί σήμερα και είμαι πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά και για όλη την ομάδα».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Δεν έχω να πω πολλά για τον Σλούκα, αφήνω το παιχνίδι να μιλήσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο Top-10 της αγωνιστικής Παπανικολάου και Γουόρντ, στην κορυφή ο Άρμονι Μπρουκς

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»