Μια γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Νανά Καραγιάννη που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη ΜΕΘ του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου με τους γιατρούς να παρακολουθούν την κατάστασή της με μεγάλη αγωνία.

Το απόγευμα της Παρασκευής ωστόσο η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι η κατάστασή της παρουσίασε σημάδια βελτίωσης έπειτα από σχετική θεραπεία, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορεί να αναρρώσει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Μιχάλη Κούτρα, που μίλησε στην εφημερίδα "Espresso" αν αυτή η κατάσταση παραμείνει ως έχει θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.

«Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να σταθεροποιήσουν τη λειτουργία των ζωτικών οργάνων της ώστε να βγει το συντομότερο δυνατό από τη Μονάδα» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Μιχάλης Κούρτης προ ημερών, εξηγώντας πως «οι ασθενείς με νευρική ανορεξία είναι καλά και ξαφνικά αρχίζουν οι διαταραχές. Συνήθως δεν έχουν αντίληψη των βλαβών των οργάνων τους μέχρι τη στιγμή που ξεπερνιέται το όριο λειτουργίας του τους προς τα κάτω και τότε εκεί ουσιαστικά καταρρέουν».

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επτά μήνες φυλάκιση στον 24χρονο που έκανε «τετακέ και οκταράκια» με σπορ αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 34χρονος Τούρκος στην Αθήνα – Σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία της Interpol Τουρκίας

Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Άνδρας με καλάσνικοφ συνελήφθη σε κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό

Μαραθώνας: Έθαψε τη μητέρα της πριν από 10 χρόνια για να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Εύβοια, Κρήτη και νησιά του Αιγαίου

Μεξικό: Δολοφονημένοι βρέθηκαν μουσικός των Camilo Septimo και μέλη της οικογένειάς του

Κυψέλη: Αναβλήθηκε για τις 5 Οκτωβρίου η δίκη του πατέρα του βρέφους

Λεμεσός: Καταδίωξη με πυροβολισμούς – Οδηγός βαν αγνόησε αστυνομικό έλεγχο

Ελ Νίνιο σε «υπερθέρμανση»: Ο πλανήτης μπαίνει σε ζώνη ακραίων φαινομένων

Σε νέα φάση εισέρχεται ο Εθνικός Διάλογος για το Νέο Λύκειο και το Εθνικό Απολυτήριο