Ο Στέφανο Ναπολεόνι παρέλαβε το βραβείο για το ομορφότερο γκολ της δέκατης αγωνιστικής, αυτό που σημείωσε με κεφαλιά στη νίκη του Ατρομήτου επί του Αστέρα. Ο Ιταλός φορ δεν έκρυψε πως και ο ίδιος έχει δει κατ’ επανάληψη την επίμαχη φάση, αλλά πρόσθεσε πως αυτό που μετρά είναι η νίκη της ομάδας του.

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το γκολ γιατί το ποδόσφαιρο ως θέαμα γίνεται ακόμη πιο όμορφο. Εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβα πολλά πράγματα, ήθελα πράγματι να κάνω κεφαλιά και αντέδρασα στιγμιαία. Αργότερα όταν το είδα λίγες φορές, καμιά 300αριά (γελάει) κατάλαβα ότι είχα γονατίσει όταν δέχθηκα τη μπάλα από την σέντρα και πέτυχα το γκολ με το κεφάλι που δεν είναι το καλύτερό μου. Χαίρομαι για τα τρία γκολ που πέτυχα εναντίον του Αστέρα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτά τα γκολ έδωσαν τους βαθμούς στην ομάδα μας. Πρέπει αυτή την εικόνα να την δείξουμε κι εναντίον του Πανθρακικού να πάμε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ που θα μας βοηθήσει να ανοίξει το παιχνίδι», τόνισε.

Την απονομή έκανε η παλιά δόξα του Ατρόμητου και εκ των κορυφαίων σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας του, Γιάννης Λιβαθηνός. «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο για το γκολ που πέτυχε και το οποίο κατά τη γνώμη μου θα αναδειχθεί στο τέλος καλύτερο γκολ όλης της χρονιάς. Είναι μερικά γκολ που χρειάζεται η τύχη και άλλα που χρειάζεται η ικανότητα. Σε αυτό το υπέροχο γκολ χρειάστηκαν και τα δύο. Εύχομαι στον Στέφανο να συνεχίσει να πετυχαίνει γκολ για το καλό της ομάδας μας και τους ίδιου. Τον Ατρόμητο τον έχουμε στην καρδιά μας και είμαι σίγουρος ότι για πολλά χρόνια ακόμη θα τον βλέπουμε να είναι εκεί ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα» δήλωσε κατά τη διαδικασία της απονομής ο Γιάννης Λιβαθηνός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

Tα γκολ από Ζέλσον, Ροντινέι και τα υπόλοιπα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.