Δεύτερο δημοσίευμα από την Ιταλία μέσα σε λίγες ημέρες συνδέει τη Ρόμα με τον Κώστα Μανωλά. Ωστόσο δεν μένει εκεί αλλά προσθέτει και άλλη μια ομάδα της Serie A, τη Νάπολι ανάμεσα σε αυτές που θέλουν τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του calciomercato προσθέτει ότι οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων παρακολουθούν εδώ και καιρό τον Μανωλά και το έκαναν και στο παιχνίδι της Εθνικής με την Κολομβία για το Μουντιάλ έχοντας μια ολοκληρωμένη άποψη για τις ικανότητες του παίκτη.

Ο παίκτης, αναφέρει το δημοσίευμα κοστολογείται στα 6-8 εκατομμύρια ευρώ αλλά εκφράζει τον φόβο ότι με καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο τότε ίσως η τιμή του ανέβει.

Επίσης, επισημαίνει ότι καθοριστικό ρόλο στις ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του μπορεί να παίξει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» για να τον πουλήσει εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά καθώς και το συμβόλαιό του λήγει το 2016.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για κάθε παίκτη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό - Ζεστός και πάλι για τον Ετιέν Καμαρά»

Τσακίρης: «Η επιθυμία της ΑΕΚ είναι να κλείσει άλλες δύο μεταγραφές πριν την προετοιμασία»