Μετρά ήδη δύο μήνες εκτός δράσης ο Σαμίρ Νασρί και θα χρειαστεί άλλους τόσους, ίσως και περισσότερο διάστημα, για να επιστρέψει στη δράση. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μαν. Σίτι έδωσε μια ανατριχιαστική περιγραφή για τον τραυματισμό του στον τένοντα, που απαίτησε χειρουργείο και περίπου 100 ράμματα.

«Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στους τέσσερις με έξι μήνες, αλλά έχουν περάσει ήδη οι δύο και σκοπεύω να επιστρέψω στη διακοπή του πρωταθλήματος, τον Μάρτιο. Όταν έκανα την επέμβαση, χρειάστηκα περίπου 100 ράματα! Ο γιατρός μου είπε ότι ο μυς είχε αποκοπεί κατά 90% από το κόκκαλο και χρειαζόταν πολλή δουλειά για να δεθούν πάλι μαζί», τόνισε ο 28χρονος άσος.

Όσο για το πώς τραυματίστηκε; «Όλα έγιναν μόλις είχα επιστρέψει από τραυματισμό τον Οκτώβριο και προς το τέλος μιας προπόνησης, όταν με τη μπάλα λίγο πιο πίσω από εκεί που θα την ήθελα στο 1-2 με τον Φερνάντο, προτού κάνω το σουτ κατάλαβα τον πόνο και όταν χτύπησα τη μπάλα σωριάστηκα στο έδαφος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»