Η επιστροφή του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα πρέπει να είναι ο στόχος σύμφωνα με το Ανέστη Νάστο, ο οποίος εκθείασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6, τον κόσμο των Κρητικών. «Η μεγαλύτερη ομάδα που έχω παίξει», είπε.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM και στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα:
Για το παιχνίδι με τον Φωστήρα: «Το περιμέναμε πώς και πώς, από τότε που θέσαμε το στόχο της ανόδου. Υπήρχε λίγη πίεση, αλλά όλα καλά στο τέλος».

Για το αν έμαθε τι δεν πήγε καλά στον πρώτο γύρο, πριν την μεταγραφή του: «Δεν ήθελα να ακούσω τι έγινε, εμείς με τον καινούριο προπονητή θέλαμε να λειτουργήσει η ομάδα επαγγελματικά. Να αφήσουμε τα λάθη του παρελθόντος και να κάνουμε νέο ξεκίνημα. Αν μέναμε στα λάθη που έγιναν στον πρώτο γύρο, ίσως δεν θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε».

Για την ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ: «Ήταν μεγάλη εμπειρία. Δεν το έχω ξαναζήσει. Ο ΟΦΗ είναι μια από τις πιο μεγάλες ομάδες που έχω αγωνιστεί μέχρι τώρα. Είναι χαρά και τιμή μου που αγωνίζομαι σ’ αυτό το σύλλογο».

Για το αν πρέπει να υπάρχει αμέσως ο στόχος της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα: «Ο ΟΦΗ ανήκει στην μεγάλη κατηγορία. Ο στόχος πρέπει να είναι η άνοδος ξανά. Είναι μια καθαρή ομάδα που ξαναγεννιέται, με ισχυρό κόσμο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη football league».

Για τον προσωπικό του στόχου: «Μακάρι να μείνω στην ομάδα και να πανηγυρίσω άλλη μια άνοδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: ΟΦΗ