Την ευκαιρία να αλλάξει παραστάσεις και να ανανεωθεί είχε ο Μπίμπρας Νάτχο στον ΠΑΟΚ, στον οποίο έπαιξε από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι το τέλος της σεζόν, και επέστρεψε αναγεννημένος στη Ρούμπιν Καζάν.

«Είχα προτάσεις αλλά ήξερα πως δεν ήθελα να αγωνιστώ πια στην Ρωσία. Όποιος γνωρίζει από ρωσικό πρωτάθλημα, καταλαβαίνει πως είναι πολύ δύσκολο στο θέμα της πίεσης. Ένιωθα πως είχα εξαντληθεί και πως θα έπρεπε να αλλάξω κάτι για μένα και την οικογένεια μου. Ήταν χειμώνας, οι περισσότερες ομάδες είχαν κλείσει ήδη το ρόστερ τους και ξαφνικά ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο Ισραηλινός μέσος και πρόσθεσε:

«Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να πάρω λίγο αέρα. Ακούστηκαν πολλά τότε, αλλά τι έγινε; Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, γύρισα εντελώς διαφορετικός στην Ρωσία. Η Ελλάδα μου άρεσε πολύ. Αγωνίστηκα για μισή σεζόν και θεωρώ πως προσπάθησα να πάω ένα βήμα πιο μπροστά. Το ποδόσφαιρο είναι και θέμα ψυχολογίας και τότε δεν άντεχα άλλη μια σεζόν στην Ρωσία. Σήμερα νιώθω πιο... πεινασμένος. Έκανα ένα καλό βήμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.