Την αντίθεσή της στην απόφαση του Κώστα Γαβρόγλου να καταργήσει με υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εξέφρασε σήμερα η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως.

Η αξιολόγηση καταργείται χωρίς να αντικαθίσταται από κάποιο άλλο σύστημα αξιολόγησης για τους εκπαιδευτικούς, τον βασικό δηλαδή παράγοντα της εκπαιδευτικής διαδικασίας σημειώνει η κα Κεραμέως.

Υπογραμμίζει ότι για τη Νέα Δημοκρατία, η αξιολόγηση όλων των κρίκων της εκπαιδευτικής αλυσίδας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος σε όλες του τις βαθμίδες.

Η κα Κεραμέως καλεί σε αξιολόγηση παντού και για όλους ώστε να επιβραβεύονται οι καλοί και να βελτιώνονται όλοι.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σαμαράς: Έξι προτάσεις για την ενεργειακή πολιτική - Χωρίς στρατηγική η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μητσοτάκης στις Σέρρες: 11,16 εκατ. ευρώ για το Αυτοκινητοδρόμιο - Οδήγησε στην πίστα

Σαντορίνη: Ενα υποθαλάσσιο «αυτί» αποκαλύπτει τα μυστικά του ηφαιστείου

Σεισμός 5,7 βαθμών στην κεντρική Ιαπωνία, πάνω από 20 τραυματίες

Λέκκας: Να επανεξεταστούν όλα τα αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική και τη χώρα

Ρεύμα: Έως και τριπλάσιες χρεώσεις στα πράσινα τιμολόγια - Μόνο 31,6% στα μπλε

Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή σήμερα 8 Νοεμβρίου – Ποιοι γιορτάζουν

43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα Κυριακή – Αλλαγές σε μετρό και τραμ

Σοκ στην Πολωνία μετά τον θάνατο 6 ανθρώπων και τον τραυματισμό 16 στο μακελειό της Κρακοβίας

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Το διπλωματικό παρασκήνιο πίσω από τη δήλωση Φιντάν - Επόμενο κρας τεστ σε Κάρπαθο