Για προχειρότητα και ανικανότητα και στο ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων κατηγορεί η ΝΔ την κυβέρνηση. «Η κυβέρνηση με τρόπο πρόχειρο, ελλιπή και προβληματικό προσπαθεί να επιλύσει το ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων» τονίζει ο τομεάρχης Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής διευκρινίζει ότι κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι είναι ανεπίτρεπτο να κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους ανασφάλιστα οχήματα κι ως εκ τούτου το όλο θέμα χρήζει άμεσης λύσης.
Αυτό, όμως, διευκρινίζει ο βουλευτής της ΝΔ, θα πρέπει να γίνει με τρόπο οργανωμένο και όχι με εισπρακτική λογική.
«Μη επικαιροποιημένες λίστες οχημάτων, ελλιπείς διασταυρώσεις στοιχείων και λανθασμένα ειδοποιητήρια, που αγγίζουν το 1/3 των απεσταλμένων, όχι μόνο ταλαιπωρούν τους πολίτες, αλλά τελικά δεν επιλύουν το όλο θέμα.Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση επιδεικνύει προχειρότητα και ανικανότητα στην αντιμετώπιση ενός σημαντικού προβλήματος» καταλήγει ο κ. Καραμανλής.
Πηγή: skai.gr