Η αποτυχημένη υποψηφιότητα Μαρίνου για την προεδρία του ΕΦΚΑ «εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση» δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη, τονίζοντας πως η υπόθεση δεν τελειώνει με την απόσυρση υποψηφιότητάς του.

Πρόσθεσε πως οι ευθύνες για όσους έστησαν ένα σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων στην ΗΔΙΚΑ, αφορούν ευθέως και την αρμόδια υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

«Η κ. Αχτσιόγλου, που παραμένει άφωνη εδώ και δύο ημέρες, οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες γιατί επέλεξε τον κ. Μαρίνο και – κυρίως – γιατί ακολουθεί τις χειρότερες πρακτικές του παρελθόντος», τόνισε η κ. Ζαχαρακη.

Χθες ο κ. Μαρίνος υποχρεώθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του από την προεδρία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης μετά την καταγγελία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι συνέταιρός του έπαιρνε με απευθείας ανάθεση δουλειές από την ΗΔΙΚΑ, ενόσω ο ίδιος ήταν σύμβουλος της διοίκησής της.

Μετά τις αποκαλύψεις, επιφυλάξεις είχαν εκφράσει ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Το διπλωματικό παρασκήνιο πίσω από τη δήλωση Φιντάν - Επόμενο κρας τεστ σε Κάρπαθο

Καιρός: Βροχές, κρύο έως -2 βαθμούς και άνεμοι 7 μποφόρ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Κηφισός: 68χρονη παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Τραυματίστηκαν και οι δύο

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν