Δύσκολη εβδομάδα τόσο για το ελληνικό όσο και το κυπριακό ποδόσφαιρο, με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη να βρίσκεται στο επίκεντρο με τη βόμβα στην εταιρεία του.

Ωστόσο ο επιτετραμμένος της FIFA για το ελληνικό θέμα δεν «μασάει» και αφιερώνει ένα τραγούδι σε όσους έχουν την ίδια οπτική γωνία με εκείνον αλλά και το μωράκι του!

«Ένα ζεστό καλησπέρα σε όλους τους φίλους μ έναν ύμνο της Γαλάνη. Μια δύσκολη εβδομάδα, μας βγήκε θετικά. Και στην Κύπρο και την Ελλάδα. Αγνοώ τους ξενέρωτους και τους πικρόχολους και τους σοβαροφανείς και τους ξερόλες.
Αφιερώνεται μόνον σε όσους έχουν την ίδια οπτική γωνία ζωής... και στο μωράκι.
Καλό Σαββατοκύριακο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Αντίνο ενημέρωσε τους ανθρώπους της Γοδόι ότι θέλει να υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Εκτός Κρίζμανιτς, Φούντας στον ΟΦΗ

Παρελθόν από την ΑΕΛ Novibet ο Μπαγκαλιάνης

Ενεργοποιήθηκε η οψιόν που υπήρχε στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σάρλοτ για τον Μπιέλ

Τσακίρης: «Καμία κρούση για Πένραϊς, δεν τον πουλάει η ΑΕΚ - Το σκεπτικό Νίκολιτς για την 11άδα με Άρη»

Τσορμπατζόγλου: «Βασικός ο Γιακουμάκης στο Αγρίνιο για τον ΠΑΟΚ - Έκπληξη να ξεκινήσει ο Ζαφείρης»

Τσανάκας: «Πιθανό να ζητήσει αναβολή με Asteras AKTOR ο Ολυμπιακός - Κοιτάζει την περίπτωση του Λουίς Εντουάρντο»

Δεσύλλας: «Παιχνίδι τακτικής και όχι ποδοσφαιρική διαπραγμάτευση από τον Μανσούρ - Όλα τα δεδομένα στο σίριαλ Αντίνο»

Θρίλερ με Αντίνο: «Η Γοδόι δεν θέλει συνιδιοκτησία και ζητά 12 εκατ. ευρώ για να τον δώσει», γράφει ο Γκρόβα!

Πουλάει χαφ στη Λάτσιο ο Άγιαξ που ενδιαφέρθηκε για τον Μαρίν της ΑΕΚ