Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο προέκυψε στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς με τη Βέροια για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Στην αποστολή του δικέφαλου επέστρεψε ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προπονήθηκε κανονικά και ακολούθησε το σύνολο του Ίγκορ Τούντορ.
Αντίθετα, δεν ήρθαν ακόμα τα ευχάριστα για τον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος είχε ανεβάσει ρυθμούς προπόνησης, όμως αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο και δεν μπήκε στην αποστολή.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Όλσεν, Μελίσσα, Κίτσιου, Σκόνδρα, Κοροβέση, Μαλεζά, Βίτορ, Χαρίση, Σάμπο, Τζιόλη, Κάτσε, Γκολάσα, Μυστακίδη Πέλκα, Ζάιρο, Μακ, Ροντρίγκες, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδη.
Ο Ρικάρντο Κόστα μπήκε σε μέρος του χαλαρού προγράμματος, ενώ ο Γκόικο Τσίμιροτ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, προκειμένου να κάνει διαχείριση δυνάμεων μετά την κούραση των τελευταίων ματς.