Πειθαρχική δίωξη κατά του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Μάλιστα, τα χαρακτηρίζει εκτεταμένα και αυτό σημαίνει πως και οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με νέες βαρύτερες ποινές.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» και ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύουν άμεσα με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας τους, το οποίο θα επηρεάσει τη θέση τους στους αγώνες κατάταξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών και ποινή έδρας της έδρας τους, ενώ για τους Θεσσαλονικείς προβλέπεται ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πρώτη» με ενθουσιασμό κι απουσίες για Άρη

Καρβουνιάρης: «Πολλά τα “μπράβο” του κόουτς στις προπονήσεις – Ο Κάιρινεν είναι λες και παίζει εδώ και καιρό»!

Κάιρινεν: «Πολύ ενδιαφέρον το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Να συμβάλω για να χτίσουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια»

Τσορμπατζόγλου: «Αυτοί οι δύο είναι οι πιο πιθανοί να κλείσουν άμεσα στον ΠΑΟΚ - Εξαιρετική η παρουσία του Χατσίδη»

Τσακίρης: «Επινοούν πράγματα για Πινέδα οι Μεξικανοί – Έχει ήδη… φωτογραφηθεί με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Αλεξίου»

Αντύπας: «Σε καλή κατάσταση ο Σμαΐλοβιτς - Πότε πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό Ζότα Σίλβα»

Λίσι: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα - Ελπίζω ότι θα έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

«Πρώτη» με τα νέα αποκτήματα για τον Βόλο

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει ρόστερ με ενδεκάδατους, πάει για οριστικό deal με Ρόκα»

Τα highlights από τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας