Την ώρα που οι ρατσιστικές επιθέσεις έχουν πάρει την οδό της Δικαιοσύνης, ένα νέο έγκλημα με θύμα μετανάστη, απασχολεί την Ελληνική Αστυνομία. Ο λόγος για έναν Ινδό, που βρέθηκε στις 9.10 το πρωί της Δευτέρας δολοφονημένος στο Μενίδι.

Ο άτυχος αλλοδαπός διέμενε σε παράπηγμα στην οδό Ιβίσκου στο Μενίδι. Τον εντόπισαν φιλικά του πρόσωπα, όταν τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Το θύμα έφερε τραύμα από αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι, χτύπημα που όπως αποδείχτηκε ήταν θανατηφόρο.

Η Αστυνομία απέδωσε το θάνατο του Ινδού μετανάστη σε εγκληματική ενέργεια.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό του εγκλήματος φυλετικού μίσους.

Μήνυμα Σαμαρά σε ρατσιστές

«Όποιος πιστεύει στη βία και όποιος είναι ρατσιστής και προωθεί την ακρότητα θα βρει απέναντί του τούς Έλληνες» δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Εξάλλου, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το προσχέδιο του νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που επεξεργάζεται ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σύγκρουση αεροπλάνου με ελικόπτερο στον αέρα στην Πενσυλβάνια – Νεκρός ο πιλότος (Δείτε βίντεο)

Πυροσβεστική: 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

13 νεκροί από την κατάρρευση παράνομου χρυσωρυχείου στην Κολομβία – Ένας αγνοούμενος και επτά τραυματίες

ΟΗΕ: 70.000 δόσεις του εμβολίου Ervebo στη διάθεση της ΛΔ Κονγκό

Κύπρος: Τουρκικά μαχητικά και drones παρενοχλούν πολιτικά αεροσκάφη – Ελεγκτής απέτρεψε σύγκρουση με Boeing

Συνελήφθη Ουκρανός στην Πολωνία για απόπειρα δολοφονίας στελέχους της ουκρανικής αμυντικής βιομηχανίας

Τραγωδία σε χρυσωρυχείο στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία – Πάνω από 100 σοροί έχουν ανασυρθεί

Κοζάνη: Συνελήφθη 33χρονος δραπέτης από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας

Φωτιά σε δασική έκταση στην Κρεμαστή Λακωνίας - Σηκώθηκαν 4 εναέρια

Στις 27 Αυγούστου φτάνει στην Καλαμαριά το μετρό Θεσσαλονίκης