Ο Φάντι Φαουάζ σχεδιάζει να αμφισβητήσει τη βούληση του τραγουδιστή που βρίσκεται ξεκάθαρα αποτυπωμένη στη διαθήκη που άφησε, μετά το "κόψιμό" του από την περιουσία των 98 εκατομμυρίων λιρών, όπως και του Κένι Γκος. αυτό μεταφέρει πηγή του περιβάλλοντός του σε βρεατνικά Μέσα και εφημερίδες όπως η the Sun και το διαδιτυακό Daily mail.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του θα πάρουν οι δύο αδελφές του Μέλανι και γιόντα και μικρότερο κομμάτι της θα πάει στον πατέρα του, Κυριάκο, και τους στενούς του φίλους και πρώην συνεργάτες του. Ο κομμωτής πρώην σύντροφος του σούπερ σταρ- ο οποίος ζει ακόμα στο σπίτι του τραγουδιστή αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών στο Regent Park του Λονδίνου - λέγεται ότι πιστεύει ότι ο αποκλεισμός του ήταν «εντελώς άδικος». Η πηγή πρόσθεσε ότι «ψάχνει τρόπους για να αμφισβητήσει τη διαθήκη» του Τζορτζ Μάικλ που πέθανε στο σπίτι του στο Goring-on-Thames, στο Oxfordshire την Ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, σε ηλικία 53 ετών.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, από τις 30 Μαΐου έχουν τη δυνατότητα οι κληρονόμοι να μοιράσουν την περιουσία, δύο χρόνια μετά από τον θάνατό του. Η αδερφή του Γιόντα, θα αποφασίσει ποιοι θα είναι οι φίλοι του τραγουδιστή που θα λάβουν τα κομμάτια της περιουσίας που παραχωρεί η διαθήκη. Ο πρώην συνεργάτης του στους Wham, ο Άντριου Ρίντζλεϊ, δεν παίρνει τίποτα, ενώ η πρώην συνεργάτιδά του που έκανε τις δεύτερες φωνές του συγκροτήματος, Σίρλι Κεμπ, λαμβάνει μερίδιο της περιουσίας.

Ο για πολλά χρόνια σύντροφός του Τζορτζ Μάικλ, ο Κένι Γκος, και ο Φάντι Φαουάζ δεν αναφέρονται πουθενά στη διαθήκη. Η ερωτική σχέση του Φαουάζ με τον ποπ σταρ χρονολογείται από το 2012 μέχρι το θάνατό του και ήταν αυτός που τον βργήκε νεκρό.

Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς