Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (24/7) έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League (1-0).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο. Οι οπαδοί κινήθηκαν αιφνιδιαστικά προς τις αστυνομικές δυνάμεις πετώντας ξύλα, πέτρες και σίδερα.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι για προληπτικούς λόγους διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν την έναρξη του αγώνα η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές φιλάθλων, που είχαν μαζί τους παλαιστινιακές σημαίες κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο.

Η παρουσία των σημαιών θεωρήθηκε από τις αρχές πιθανή παραβίαση των κανονισμών της UEFA περί πολιτικών συμβόλων, με αποτέλεσμα να υπάρξει προληπτική παρέμβαση. Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε απευθύνει έκκληση, θυμίζουμε, προς τους φιλάθλους της να αποφύγουν ενέργειες, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στον σύλλογο, δεδομένης της αυξημένης επιτήρησης από πλευράς UEFA.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Για πρώτη φορά ευθανασία σε 2χρονο παιδί στη Ολλανδία

Οι 4 συνεργάτες της γιατρού στην Καρνεάδου: H γραμματέας «ειδικός» της διατροφής του Ιπποκράτη

Μαρινάκης για δημοσίευμα WSJ: «Δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα απειλής της ελληνικής κυβέρνησης, ούτε θα γινόταν ανεκτό»

Νεκρός 51χρονος Γερμανός στη Θάσο: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

ΝΔ: Τρίτη επίθεση σε πολιτικά γραφεία μέσα σε ένα 24ωρο – Δεν πρόκειται να τους φοβηθούμε

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Δεν χορήγησα μέθη», λέει η γιατρός - Τι υποστηρίζει ο συγκατηγορούμενός της

Αυτιάς σε Κομισιόν: «Αναγκαία η δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού αποθεματικού καυσίμων»

Δύο συλλήψεις για υπόθεση τηλεφωνικής απάτης με... γερή μπάζα στην Φλώρινα

Πυροβολισμός τα ξημερώματα στα Λαδάδικα – Άγνωστος έριξε στον αέρα και εξαφανίστηκε

Ξεπέρασαν τις 8.000 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Έμπολα στο Κονγκό - Σχεδόν 4.000 οι θάνατοι

TAGS: A.E.K.