Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε χθες στην ΑΕΚ και βασικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Γκουστάβο Πογέτ ήταν τα μεταγραφικά.

Ωστόσο, η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως έγινε μία πρώτη συζήτηση για την παραμονή του Ουρουγουανού τεχνικού στον πάγκο της «Ένωσης», αφού άπαντες δηλώνουν ικανοποιημένοι από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας.

Το συγκεκριμένο ζήτημα όμως θα συζητηθεί το προσεχές διάστημα, με τις δύο πλευρές να ξεκαθαρίζουν τις απαιτήσεις τους και αυτό δεν μπορεί να γίνει εν μέσω αγωνιστικής δραστηριότητας.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου συζήτησαν για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ και αποφασίστηκε να γίνουν δύο προσθήκες (ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού).

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μεταξύ των ονομάτων που συζητήθηκαν από τους κ.κ. Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς και Πογέτ ήταν ο Ισπανός επιθετικός Νταβίντ Μπαράλ και τον Σέρβο εξτρέμ Μίροσλαβ Ράντοβιτς.

Ο Μπαράλ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Primera Division, έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης, και στη συνέχεια ο 32χρονος άσος έπαιξε σε Φουενλαμπράδα, Σπόρτινγκ Χιχόν (σε έξι χρόνια είχε 200 συμμετοχές και πέτυχε 50 γκολ), και μετά την Τουρκία επέστρεψε στην Ισπανία για την Λεβάντε, στην οποία είχε 18 γκολ σε 67 αγώνες και μετά συνέχισε την καριέρα του στην Αλ Ντάφρα των ΗΑΕ που έμεινε ελεύθερος.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος Ράντοβιτς είναι επίσης ελεύθερος, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Χεντέι της Κίνας, έχοντας αγωνιστεί από το 2006 μέχρι το καλοκαίρι στη Λέγκια Βαρσοβίας (53 γκολ σε 228 παιχνίδια).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.