Στις προπονήσεις εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, τα νέα για τον Γιάννη Αναστασίου μία ημέρα μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του «τριφυλλιού» δεν ήταν και τόσο ευχάριστα.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν άλλα τέσσερα αγωνιστικά προβλήματα εκτός από τα προηγούμενα έξι που ήταν γνωστά και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον Έλληνα τεχνικό.

Ο Αμπέντ έχει υποστεί αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες και έκανε θεραπεία, ο Νίνης απουσίασε λόγω γρίπης ενώ ο Λαγός γύρισε τον αστράγαλό του στο τέλος της προπόνησης και οι Ταυλαρίδης-Δώνης παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις στο γόνατο και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί προσεχώς.

Επίσης, θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κλωναρίδης και Βέμερ, θεραπεία έκαναν Πέτριτς και Κότσαρης, ατομικά προπονήθηκε ο Λουντ, ενώ ο Σάντσεθ έκανε βάρη στο γυμναστήριο και θεραπεία.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, πάσες, κατοχή μπάλας και παιχνίδια. Αύριο (στις 19:30) ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στον Πανελευσινιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς