Τον δράστη της διπλής δολοφονίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης αναζητούν οι Αρχές, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι η διπλή δολοφονία είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

To έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδες θαμώνων, σε καφετέρια που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Αγνοώντας ότι υπήρχε κόσμος, και πολλά παιδιά αφού πολύ κοντά βρίσκεται και παιδική χαρά, ο δολοφόνος πυροβόλησε τα θύματά του από μικρή απόσταση.

Νεκρός είναι ένας αλβανος υπήκοος, 41 ετών. Οι σφαίρες τον βρήκαν στο κεφάλι. Ο 44χρονος συμπατριώτης του, τραυματίστηκε σοβαρά στη κοιλιά και στο στήθος. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και γυναίκα πελάτισσα του καταστήματος, που τραυματίστηκε από εξοστρακισμό βολίδας, στην κοιλιακή χώρα αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ο δράστης μετά την ένοπλη επίθεση έφυγε τρέχοντας και χάθηκε στο σκοτάδι. Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και η σκηνή του εγκλήματος ερευνήθηκε από αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και προσωπικό της Σήμανσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νεότερο σε ηλικία θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν για διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Το προφίλ του δράστη
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για χτύπημα υψηλού ρίσκου από έμπειρο εκτελεστή, καθώς μπήκε ανάμεσα σε κόσμο, πυροβόλησε επτά φορές και έφυγε πεζή.

Ενδεχομένως να τον περίμενε σε κοντινή απόσταση κάποιος συνεργός.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολλανδία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στην πόλη Νούνσπετ – Τουλάχιστον εννέα τραυματίες

Τραμπ: Τρία μεγάλα αεροπλανοφόρα και 25 νέα ισχυρά θωρηκτά στα σχέδια των ΗΠΑ

Ηλεκτρικός: Ένα άτομο έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

«Ελπίζουμε ότι ο συνασπισμός μας δεν θα δοκιμαστεί»: Τα μηνύματα Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη

Οι αγρότες έκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη – Η αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση και για ΙΧ

Ανοίγουν τα σεντούκια - Χίλια ευρώ για μια χρυσή λίρα

Παπαστεργίου: Πότε θα σταλούν τα «ραβασάκια» για τις παραβάσεις που «έπιασαν» οι ΑΙ κάμερες

Κόντρα Γεωργιάδη-Δούκα στον ΣΚΑΪ: «Απαράδεκτο το rave party πάνω στην εκκλησία» - «Όταν τσικνίζουμε, είναι εντάξει;»

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στον Κεραμεικό

700.000 ευρώ για ένα δίσκο των Beatles – Βινύλια που πωλήθηκαν σε αστρονομικές τιμές