Έναν νέο κύκλο επαφών ανοίγει ο Ολυμπιακός με την Αδριατική λίγκα!

Πριν από μερικές ημέρες, άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» πήγαν στα κεντρικά της διοργάνωσης στο Ζάγκρεμπ, προκειμένου να μιλήσουν με τον πρόεδρο, Κρέσιμιρ Νόβοσελ.

Αυτή τη φορά, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Μπαφές, πήγαν στο Βελιγράδι, όπου θα συζητήσουν με ομάδες μέλη της λίγκας, για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Αδριατική.

Οι δύο εκπρόσωποι των Πειραιωτών θα παραμείνουν στη σερβική πρωτεύουσα για δύο ημέρες, ενώ παράλληλα βρέθηκαν και στη «Χάλα Πιονίρ», για να παρακολουθήσουν τον δεύτερο τελικό της λίγκας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα των Μίλαν Τόμιτς και Στράτου Περπέρογλου και την Μπουντούτσνοστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Έβγαλε εύκολα την υπεροχή του ο Ολυμπιακός, φυσιολογική η ήττα για την ΑΕΚ»: Το σχόλιο Ζέρβα και Ρομπόλη από την Κρήτη

Σάκοτα: «Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα κλείσει η ''ψαλίδα'' από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό»

Μπαρτζώκας: «Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Τζόουνς»

Πίτερς: «Να κρατήσουμε έναν καλό ρυθμό»

Βεζένκοφ για τη μεταγραφή του Χέιζ-Ντέιβις: «Καλώς ήρθε - Η ΑΕΚ αξίζει συγχαρητήρια, απόλυτη συγκέντρωση με Μαρούσι»

Τα highlights από την άνετη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Μπάρτλεϊ: «Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Πετρίδης: «Ξεκάθαρη η στήριξη και η εμπιστοσύνη της διοίκησης και του Δ. Γιαννακόπουλου στον Αταμάν και στην ομάδα»

Σάκοτα: «Όταν μάθαμε πριν το ματς ότι δεν θα έχουμε ούτε τον τελευταίο playmaker…» – Τι είπε για Κατσίβελη και Φλιώνη

Μπαρτζώκας: «Μας διευκόλυνε το ότι έλειπαν δύο πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ» - Τι είπε για τον Τζόουνς