Έξαλλος με την ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Γκάρι Νέβιλ μετά την απόφαση για συμμετοχή του συλλόγου στη European Super League.

Ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε πως άπαντες θα πρέπει να οργανωθούν για να σταματήσουν τις εξελίξεις και τόνισε πως η οικογένεια Γκλέιζερ πρέπει να φύγει όχι μόνο από τον σύλλογο, αλλά και από τη χώρα.

«Ήλπιζα ότι θα το ξανασκεφτούν λόγω των αντιδράσεων. Όταν ξύπνησα και είδα την ανακοίνωση με το όνομα του Τζόελ Γκλέιζερ σε σκέφτηκα “ωχ, αυτό είναι πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα”. Αυτός δεν βάζει πουθενά το όνομά του. Είναι έξυπνος, ξέρει τι θέλει. Μόλις βάλει το όνομά του σε κάτι, θα προσπαθήσει να πιέσει. Πέρασαν δύσκολα στη Γιουνάιτεντ τα πρώτα χρόνια, το άντεξαν. Δεν τους ενδιαφέρει», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ενθαρρυντική η αντίδραση, αλλά αν προχωρήσουν, θα αλλάξει το ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα για πάντα. Για πάντα. Πρέπει να κινητοποιηθούμε. Να οργανωθούμε. Δεν πρέπει να δράσουμε συναισθηματικά. Όλοι πρέπει να βγούμε μπροστά. Να ξεχάσουμε την πίστη μας. Προσπαθούν να πάρουν το ποδόσφαιρο μακριά μας».

Όσον αφορά τους μεγαλομετόχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε: «Έχω υπάρξει σιωπηλός σε ό,τι αφορά την οικογένεια Γκλέιζερ όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω στην ελεύθερη αγορά, γενικά στη ζωή μου, και πάντα σκεφτόμουν: Ποια είναι η απάντηση στους Γκλέιζερς; Ποιος θα τους διώξει; Ρώσοι, Κινέζοι, κρατικό χρήμα; Έμεινα σιωπηλός επειδή ήταν ακόμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορώ ακόμα να βλέπω τα παιδιά να παίζουν, μπορώ ακόμα να χαίρομαι και να λυπάμαι. Αν αποσύρουν τα μερίδιά τους, μπορώ να ζήσω με αυτό. Αλλά αυτό που δεν θα μπορούσα να αντέξω είναι αυτοί να επιτίθενται σε κάθε οπαδό της χώρας. Έχουν ξεπεράσει τα όρια. Είναι αρπακτικά. Πρέπει να πάρουν πόδι από την ομάδα και από τη χώρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπό έντονη πίεση ο Γκλάσνερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Κούνια: «Έχουμε ακόμα μεγάλη εμπιστοσύνη μέσα μας, κάτι καλό μπορεί να βγει»

«Είσαι ένας σκ@@@#### Μπρόμπεϊ»: Ο Χάαλαντ, απαντούσε με χειροκρότημα στην καζούρα των αντίπαλων οπαδών!

Χαμός με Τσάκα, παραδέχθηκε το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού και κινδυνεύει με πέντε χρόνια φυλάκιση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημά της στην Premier League

Νέβιλ: «Ο Καρίκ πρέπει να σταματήσει να υπερασπίζεται τους παίκτες της Γιουνάιτεντ»

Έσωσε τον βαθμό, όχι όμως τη νέα «γκέλα» η Γιουνάιτεντ!

Πεντάρα κορυφής για την απόλυτη Σίτι, διπλό-ανάσα για τη Λίβερπουλ στην επιστροφή Ιραόλα στο Μπόρνμουθ!

Πρώτο γκολ με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση για τον Έντσο στη Σίτι!

Αρτέτα: «Απογοητευμένος από εικόνα και αποτέλεσμα-Πρέπει να νιώσουμε τον πόνο και να πάρουμε το μάθημα»