Ο Ρουμάνος σέντερ μπακ τόνισε πως χρειάζεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ‘δω και πέρα και ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται.

Αναλυτικά: «Ίσως το σκεφτόμαστε πριν από κάθε ματς, έχουμε μια φοβία ότι θα συμβεί και συμβαίνει. Πρέπει να μπαίνουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γιατί έχουμε την ποιότητα ως ομάδα και πρέπει να το δείξουμε».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να βρει λύση σε αυτό: «Φυσικά. Πρέπει άμεσα να το λύσουμε, γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια και ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν έχει χαθεί κάτι ακόμα, αλλά πρέπει να λύσουμε άμεσα αυτό το θέμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Ζαρουρί και Πελίστρι για τη δεξιά πλευρά - Να χτυπήσει στην αντεπίθεση θέλει ο Παναθηναϊκός»

AS: «Ολυμπιακό Στάδιο, καταραμένο από έναν Ισπανό αρχιτέκτονα το οποίο ήταν έτοιμο να καταρρεύσει»

Europa League: Ιταλικός εμφύλιος και ματσάρα στη Γαλλία για τη φάση των «16»!

Παναθηναϊκός-Μπέτις: Ευρωπαϊκή πρόκληση κόντρα στους Ανδαλουσιανούς για το «τριφύλλι»

Δεσύλλας: «To πιθανότερο σχήμα του Παναθηναϊκού με Μπέτις - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για το μεγάλο ματς»

Πελεγκρίνι: «Nα δείξουμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, που θέλουμε να φτάσουμε»

Μπενίτεθ: «Ο τελευταίος μήνας είναι ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό, έχω αισιοδοξία για το αυριανό ματς»

Ταμπόρδα: «Ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου από την αρχή, έχουμε τα κατάλληλα όπλα για ένα καλό αποτέλεσμα αύριο»

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου Μπενίτεθ και Ταμπόρδα για το Παναθηναϊκός-Μπέτις

Με Τσιριβέγια και Σιώπη η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για Μπέτις