Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός, βάσει των εμφανίσεων που έχει κάνει, δικαιούται περισσότερες νίκες στην Ευρωλίγκα εξέφρασε ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε ιστοσελίδα του Ισραήλ.

«Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από το πώς έπαιξα αλλά το πιο σημαντικό απ' όλα είναι το πώς παίζει η ομάδα και το αν κερδίζει. Σε αυτό το παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν περισσότερες νίκες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ενόψει τη συνέχειας», ανέφερε ο Νέντοβιτς και συνέχισε:

«Κάθε φορά που παίζω σε αυτό το γήπεδο νιώθω πολύ καλά. Εδώ είναι ναός του μπάσκετ. Το έλεγα και στη σύζυγό μου ότι πάντα παίζω καλά εδώ. Άφησα το παιχνίδι να έρθει σε εμένα αν και δεν ξεκίνησα το ίδιο δυνατά στο ματς. Όμως όταν ευστοχείς σε ένα-δυο δύσκολα σουτ, τότε το καλάθι μοιάζει πιο μεγάλο και ευστοχείς ακόμα και με τον αντίπαλο πάνω σου. Ελπίζω να το επαναλάβω αλλά θα είναι δύσκολο».

Τέλος, ο άσος του τριφυλλιού επεσήμανε το σημείο που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του είναι η άμυνα... «Πρέπει να παίζουμε 35 λεπτά δυνατά στην άμυνα και ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως είναι η Μακάμπι. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει το παιχνίδι. Μπορεί να είσαι πίσω με δύο πόντους, αλλά σε ένα λεπτό να βρεθείς στο -15. Πρέπει να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Είμαστε νέα ομάδα, δεν έχουμε εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να παλεύουμε», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»

Μπατίστ: «Έπρεπε να δουλέψουμε ο ένας για τον άλλον σαν ομάδα, αλλά δεν το κάναμε»

Πέιν: «Χρωστούσαμε στους φιλάθλους μας μια τέτοια εμφάνιση»