Σημαντικές οι απουσίες των Παπαπέτρου και Παπαγιάννη για τον Παναθηναϊκό επεσήμανε ο Νεμάνια Νέντοβιτς ο οποίος όμως εξέφρασε την πίστη του ότι ακόμη και έτσι υπάρχουν οι παίκτες και εργαλεία στην ομάδα για να σταματήσει τη Βαλένθια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέντοβιτς:

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

"Πρέπει να κοιτάξουμε τον αυριανό αγώνα, πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Για κάποιον λόγο είχαμε πίεση στο πρώτο ημίχρονο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο δεύτερο ήμασταν πιο επιθετικοί και αποφασιστικοί, με αποτέλεσμα να είμαστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από εκείνους. Τους μπερδέψαμε με την άμυνά μας και πετύχαμε κάποιους εύκολους πόντους. Πρέπει να "αντιγράψουμε" το δεύτερο ημίχρονο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να κερδίσουμε τη Βαλένθια".

Για τη Βαλένθια:

"Είναι καλή αμυντική ομάδα, πρέπει να απαντήσουμε σε όλα. Είναι σημαντικό να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά στην άμυνα, γιατί αυτή κερδίζει τους αγώνες. Είναι μια περίεργη ομάδα, ο Ντούμπλιεβιτς κι ο Τόμπι σουτάρουν από μακριά, οπότε θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ πως έχουμε τα εργαλεία, ανεξαρτήτως της κατάστασης με τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη, για να τους σταματήσουμε. Παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να έχουμε καλή ροή στην επίθεση και να βρούμε καλά σουτ. Να επιτεθούμε στους ψηλούς τους, γιατί πιστεύω δεν είναι τόσο ευέλικτοι στην άμυνα".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center

Έπαιξε για το γόητρό της και λύγισε τη Βαλένθια σε ματσάρα δύο παρατάσεων η Παρτίζαν!

Αταμάν: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός - Θέλουμε νίκη και με Ολυμπιακό»