Ο Ερνάνι αποτελεί την πρώτη (όχι όμως και τη μοναδική) επιλογή της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ εδώ και εβδομάδες. Και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν νέα επαφή με την Πόρτο για να διαλευκάνουν οριστικά το τοπίο.

Η υπόθεση δεν είναι απλή και υπάρχουν δυσκολίες. Οι Πορτογάλοι φέρονται να συζητούν μόνο το ενδεχόμενο πώλησης, ενώ η «Ένωση» θέλει δανεισμό με οψιόν αγοράς που θα είναι προσιτή εν όψει καλοκαιριού. Η Πόρτο δεν θέλει απλώς να… ξεφορτωθεί τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς αποτελεί μία αξιόπιστη ρεζέρβα για τα άκρα της επίθεσης.

Αν η ΑΕΚ δεν μπορέσει να κλείσει τον παίκτη με τους όρους που επιθυμεί (δεν το συζητά να κάνει deal α λα Αραούχο, δηλαδή δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς), τότε θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Οι «κιτρινόμαυροι», μάλιστα, δεν θέλουν να γίνει σίριαλ η συγκεκριμένη υπόθεση, αφού θέλουν να αποκτηθεί αριστερός εξτρέμ που θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ και όχι να σύρει το ζήτημα μέχρι τα τέλη Γενάρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

Τσανάκας: «Εύκολη η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, η μεγάλη διαφορά ήταν ο Τσικίνιο»

Ντέμης: «Πήρε το ντέρμπι πάρα πολύ εύκολα η ΑΕΚ, δεν είδα έναν ΠΑΟΚ να μπει για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο»

TAGS: A.E.K.