Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού συνεχίζεται με τα μοντέλα να προσπαθούν άδικα να κλέψουν την παράσταση, αφού και εκεί πρωταγωνιστούν τα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες παραβρέθηκαν στην επίδειξη μόδας γυναικείας ένδυσης του οίκου Balmain, καλεσμένοι του δημιουργού Oliver Rousteing, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή αποκλειστικά και μόνο για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, ο μέχρι πρόσφατα παίκτης της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι θερμός υποστηρικτής της επίσης Βραζιλιάνας σούπερ μόντελ της Victoria’s Secret, Αλεσάντρα Αμπρόζιο, καθώς μετά το σόου γευμάτισαν μαζί σε κοινή παρέα και αμφότεροι μοιράστηκαν τη στιγμή στις προσωπικές ιστοσελίδες στα σόσιαλ μίντια.

Τέλος, ο Ντάνι Άλβες απέδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι ο πλακατζής της παρέας καθώς μετά τα μοντέλα, περπάτησε και ο ίδιος για κάποια μέτρα στην πασαρέλα.



Επιμέλεια: Άννα Τζήκα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δανάη Μπάρκα: Η πιο eurovision moment στον γάμο της με αναπαράσταση της λύρας της Παπαρίζου στο My Number One

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η απίθανη έκπληξη της Ράντου για τα γενέθλιά του στο Θέατρο Βράχων

Μαρίνα Καλογήρου: Κάτω από τα παράθυρα της Κωνσταντάκη που την κατηγορεί για...stalker

Αλεξάνδρου: Ασύλληπτο τρολάρισμα στην Ελληνίδου για το styling στη συναυλία της

Άννα Βίσση: Δεν θα πιστεύετε ποιός της κάνει personal training τώρα που είναι στη Νέα Υόρκη

Instagram Vs Reality: Ο Fipster... έδωσε το πώς τραβήχτηκε αυτή η φωτό της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Τόνια Σωτηροπούλου: Προσπάθησε να παίξει γκάιντα και φαντάζεστε πώς πήγε αυτό

Kevin Hart – Ludacris: 330.000 ευρώ την εβδομάδα για να χορέψουν το «Ελεύθερος» του Αργυρού στην Πάρο

Κατερίνα Δαλάκα - Θέμης Αμβροσιάδης: Νέο ταξίδι του ζευγαριού στο Μπαλί

Δώρα Παντέλη: Το mood της στις διακοπές είναι «τι να μαγειρέψω στον άντρα μου για μην μου ζητήσει να ξαναμαγειρέψω»!