Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Μπαρτσελόνα Νεϊμάρ έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σόου της πατρίδας του «Caldeirao do Huck» μιλώντας για την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα».

Σε αυτήν αναφέρθηκε στη συστολή που είχε στο να συναναστραφεί τον Λίονελ Μέσι αλλά και στην έκπληξη που ένιωσε βλέποντας από κοντά τους παίκτες που απολάμβανε στο αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο 25χρονος επιθετικός: «Δεν λέω πως ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα όταν έφτασα αλλά ο πρώτος μήνας ήταν δύσκολος. Ήταν μία ευχάριστη κατάσταση, ξεκάθαρη, διότι όταν μπήκα μέσα και κοίταξα, από την μία πλευρά ήταν ο Μέσι και από την άλλη ο Τσάβι, ο Ινιέστα και ο Πικέ! Έμοιαζε σαν βιντεοπαιχνίδι! Έπαιζα μαζί τους στην κονσόλα και ξαφνικά ήταν εκεί μαζί μου! Από τη μία στιγμή στην άλλη μπορούσα να τους μιλήσω! Ήταν και είναι τα είδωλά μου»!

Δημήτρης Λιαργκόβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτσελόνα: Οι προτεραιότητες για Λαπόρτα μετά την επανεκλογή του

Κορδόν: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Βλαχοδήμο στην Σεβίλλη, αλλά τον βλέπουν μεγάλοι σύλλογοι»

Η ατσάλινη Ράγιο των 10 παικτών σώθηκε στο 94', όμως παραμένει μπλεγμένη και η ΑΕΚ… σημειώνει

Ράγιο Βαγεκάνο-Λεβάντε: Το σοκαριστικό στιγμιότυπο με τον «cyborg» Σότο Γκράδο και το κεφάλι… γεμάτο καλώδια

Ρεάλ Μαδρίτης: Λάτρης του Ολίσε είναι ο Πέρεθ, η Μπάγερν όμως δεν πουλάει

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»