Οι τελευταίες εβδομάδες δεν είναι και οι καλύτερες για τον Λιονέλ Μέσι. Μετά την απώλεια του Κόπα Αμέρικα και το χαμένο του πέναλτι στον τελικό με τη Χιλή ανακοίνωσε την πρόθεσή του να σταματήσει από την εθνική Αργεντινής και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η εικόνα του «τσαλακώθηκε» εντελώς λόγω του σκανδάλου φοροδιαφυγής.

Σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι που χρειάζεται κάποιος τους φίλους και ένας τέτοιος απέδειξε ότι είναι ο Νεϊμάρ, που στο περιθώριο εκδήλωσης στο παλιό του σχολείο στη Βραζιλία υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι να σεβαστούν όποια απόφαση κι αν πάρει ο Μέσι, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι το ποδόσφαιρο, απλά δεν είναι ποδόσφαιρο χωρίς τον Αργεντινό.

«Σέβομαι την απόφασή του. Αλλά το ποδόσφαιρο χωρίς τον Μέσι, δεν είναι ποδόσφαιο. Είναι δύσκολο το άθλημα χωρίς αυτόν. Για αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο, είναι αδύνατον να μην τους αρέσει ο Μέσι και ό,τι κάνει με την Αργεντινή και την Μπαρσελόνα», είπε ο Βραζιλιάνος στο «SporTV» και πρόσθεσε: «Θέλω να είναι για πάντα ευτυχισμένος. Ο Μέσι δεν είναι μόνο φίλος μου, αλλά το είδωλό μου και πάντα θα τον υποστηρίζω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-11η αγωνιστική: Για την επιστροφή στις νίκες η Μπαρτσελόνα - Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Έχασε μεγάλες χορηγίες στην Κίνα μετά την αναφορά του στον Μάο – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Θείος Γιαμάλ: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πας να δεις τον Λαμίν και όχι τον Κέιν»

Τέλος από Εσπανιόλ ο Γκονθάλεθ

Πρόκριση με πεντάρα για Βιγιαρεάλ, πέρασαν τα φαβορί