Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε μονοκατοικία στην οδό Δεινοκράτους στην περιοχή της Νέα Περάμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 5 το πρωί ένας 48χρονος κάλεσε την Αστυνομία και ενημέρωσε ότι ο αδερφός του ήταν νεκρός.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες εντόπισαν έναν 47χρονο νεκρό με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Στο σπίτι ήταν και ο μικρότερος αδερφός της οικογένειας, ένας 44χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, τα δύο αδέρφια φέρεται να συνεπλάκησαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 44χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με ψαλίδι τον 47χρονο.

Ο 44χρονος συνελήφθη ενώ μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος με τραύματα στο πρόσωπο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – Έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Χωρίς νερό Ζωνιανά, Κράνα και Λιβάδια μετά τις ζημιές από την κακοκαιρία

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε οχήματα και μοτοσυκλέτες στην Αττική

Μεγάλη πορεία στην Κυψέλη για τα έργα του Μετρό - «Όχι στον τρομοπόντικα, πλήρης αποκατάσταση»

Τενεσί: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της σωφρονιστικής διοίκησης μετά την αποτυχία εκτέλεσης της Κρίστα Πάικ

Συνελήφθη στον Πειραιά ο Αφγανός που ενεπλάκη σε πυροβολισμούς με τον Αλκέτ Ριζάι στην Ανάβυσσο

Τραγωδία στη Χερσόνησο: 16χρονος με μοτοσυκλέτα νεκρός σε τροχαίο

ΗΠΑ: Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος με έξι επιβαίνοντες

Τραγωδία στην Κορινθία: Ένας 26χρονος νεκρός και άλλοι πέντε τραυματίες σε τροχαίο - Δείτε video

Ακτοπλοΐα: Λήγει το απαγορευτικό - Ξεκινούν σταδιακά τα δρομολόγια από Πειραιά και Ραφήνα