Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει τα περιστατικά βίας μεταξύ κρατούμενων στις πολύπαθες φυλακές Τρικάλων. Ένα, ακόμη, αιματηρό επεισόδιο έγινε το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα σε δυο Αφγανούς που ήρθαν στα χέρια για άγνωστους λόγους και αλληλοτραυματίστηκαν.

Η συμπλοκή συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης μέσα σε ένα θάλαμο όπου κρατούνται δέκα αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και οι δυο Αφγανοί πρωταγωνιστές του. Ξαφνικά, έβγαλαν και οι δυο αιχμηρά αντικείμενα που δεν ήταν άλλα από σπασμένες... κούπες και άρχισαν να χτυπούν με αυτά ο ένας τον άλλο! Ώσπου να επέμβουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και να τους χωρίσουν, ο ένας είχε τραυματιστεί στο λαρύγγι και ο άλλος επίσης σοβαρά στο πρόσωπο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες.

Τρεις ημέρες πριν, στη Β ? Πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος είχε ξεσπάσει καυγάς μεταξύ ενός 28χρονου Αλβανού βαρυποινίτη και ενός 36χρονου Τυνήσιου που ο πρώτος τραυματίστηκε από τις γροθιές του δεύτερου πριν του ανοίξει το κεφάλι με ένα σιδερολοστό με αποτέλεσμα να διακομιστούν και οι δυο στο νοσοκομείο της πόλης!


Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας, πέθανε ο Σταύρος Πετρακόπουλος

Κραν Μοντανά: «Η αστυνομία δεν με άφηνε να περάσω», δήλωσε ο αδερφός της 15χρονης Ελληνίδας

Καιρός: Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2026

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Αγνοείται 15χρονη ελληνικής καταγωγής, μόνιμη κάτοικος Ελβετίας