Σε νέες σκληρές προειδοποιήσεις προς την τουρκική πλευρά, προέβη σήμερα από τη Λέρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, λίγη ώρα αφού τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έκαναν «σουρωτήρι» τον εθνικό εναέριο χώρο κάνοντας τουλάχιστον 10 υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά.

«Να ξέρουνε πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι'αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής στη Λέρο.

«Από κει και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε!« επισήμανε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη Λέρο, εκ δεξιών του Πάνου Καμμένου βρισκόταν ο αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ενώ εξ ευωνύμων του υπουργού Εθνικής Άμυνας στέκονταν ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας και ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

Καμμένος: Οι δανειστές μας χτυπήσανε για να κατασχέσουν το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας

Στην ίδια ομιλία του ενώπιον των στελεχών του 588 Τάγματος Εθνοφυλακής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση.

«Η κρίση που δημιουργήθηκε και δημιούργησαν οι δανειστές είχε σκοπό ακριβώς να κατασχέσει τον υποθαλάσσιο πλούτο μας» ήταν η θεωρία που ανέπτυξε ο Πάνος Καμμένος.

«Μας χτυπήσανε και μας παλέψανε για να δώσουμε εγγύηση το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας. Δεν ξεκίνησε η κρίση τυχαία, μας βάλανε στόχο για να παραδώσουμε τον πλούτο μας».

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του protothema.gr με τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στη Λέρο:


Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα – Νεκρός 62χρονος

Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: «Υπογραφή» ρωσικής εξτρεμιστικής οργάνωσης

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη