Τρίτη μεταγραφή που χαλάει μέσα σε λίγους μήνες για τον Αμπντούλι Μανέ! Ο Αφρικανός στράικερ της Μιάλμπι βρισκόταν μια ανάσα από την μετακίνησή του στο Νησί για λογαριασμό της Μπέρμιγχαμ, ωστόσο το deal χάλασε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, η Μπέρμιγχαμ τα είχε βρει σε όλα με ομάδα και ποδοσφαιριστή και τον περίμενε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, η διαφαινόμενη μεταγραφή ναυάγησε χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι λόγοι.

Όλα αυτά έρχονται και ενώ τον περασμένο Αύγουστο είχε χαλάσει η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι Άγγλοι αναφέρουν πως ο Μανέ προ μηνών βρέθηκε μια ανάσα και από τη Κόβεντρι, αλλά πάλι δημιουργήθηκε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Πλέον, στην Μπέρμιγχαμ αφήνουν οριστικά στην άκρη τον 21χρονο ποδοσφαιριστή από την Γκάμπια, εξετάζοντας άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τιμωρός η καταδικασμένη Γουλβς, σόκαρε την Άστον Βίλα με τους... δύο Γκόμες!

Premier League - 28η αγωνιστική: Λονδρέζικη μονομαχία στο Έμιρεϊτς

Στην Μπρέντφορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2032 ο Κιθ Άντριους!

Αποθεώθηκε ο Snoop Dogg στην πρώτη του εμφάνιση στο γήπεδο ως συνιδιοκτήτης της Σουόνσι

Λύγισε δύσκολα την Έβερτον, επέστρεψε στις νίκες και συνεχίζει εντός τετράδας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Mentality για… τίτλο από την Άρσεναλ με τεσσάρα στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου!

Πάλι τα ίδια με Σαλάχ: Ειρωνικό χαμόγελο στην αλλαγή, δεν έδωσε το χέρι στον Σλοτ!

Του ακύρωσαν γκολ στο 90', τους… τιμώρησε στο 97' ο ΜακΆλιστερ και η Λίβερπουλ έφυγε με τεράστιο διπλό από το Νότιγχαμ!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ οδήγησε τη Γουένσντεϊ στον ταχύτερο υποβιβασμό και πανηγύρισε με ελληνική σημαία για τον Μπάλντοκ!

Μαυροπάνος: «Καλύτερος συμπαίκτης ο Εζίλ – Το Γουέμπλεϊ και το Euro 2004 δεν τα ξεχνώ»