Αποφασισμένη να κρατήσει ή έστω να μην παραχωρήσει καθόλου φτηνά τον Φιλίπε Κουτίνιο δείχνει η Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με την έγκυρη Telegraph, οι «κόκκινοι» απέρριψαν τη νέα πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Η αγγλική ομάδα είχε αρχικά απαντήσει αρνητικά στα 80 εκατ. ευρώ των Καταλανών, που όμως επανήλθαν με βελτιωμένη προσφορά, η οποία όμως είχε την ίδια τύχη.

Από πλευράς Λίβερπουλ διαρρέεται πως ο 25χρονος άσος δεν είναι προς πώληση, κάτι που έχει ζητήσει επιτακτικά και ο Γιούργκεν Κλοπ εν όψει και της συμμετοχής της ομάδας του στα play offs του Champions League κόντρα στη Χόφενχαϊμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατσάλινη Ράγιο των 10 παικτών σώθηκε στο 94', όμως παραμένει μπλεγμένη και η ΑΕΚ… σημειώνει

Ράγιο Βαγεκάνο-Λεβάντε: Το σοκαριστικό στιγμιότυπο με τον «cyborg» Σότο Γκράδο και το κεφάλι… γεμάτο καλώδια

Ρεάλ Μαδρίτης: Λάτρης του Ολίσε είναι ο Πέρεθ, η Μπάγερν όμως δεν πουλάει

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!