Λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Εύβοιας, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου ένας 29χρονος στη Χαλκίδα δέχτηκε επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους που τον τραυμάτισαν με... οπαδικά κίνητρα.

Το θέμα της επίθεσης κατήγγειλε το περιστατικό λίγες μέρες μετά, στις 4 Φεβρουαρίου, αναφέρει πως βρισκόταν στο σταθμευμένο όχημά του στην περιοχή της Κανήθου με την σύντροφό του, όταν εμφανίστηκαν τρία άτομα φορώντας κουκούλες φωνάζοντας «γ@@@ ο Παναθηναϊκός» και τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να αναφέρει αρχικά ότι δέχτηκε επίθεση από αγνώστους αλλά πως χτύπησε μόνος του, φοβούμενος για τον ίδιο και την οικογένειά του μετά από απειλές που δέχτηκε από τους δράστες για να μην καταγγείλει την επίθεση.

Λίγες ημέρες μετά, πιθανώς ορμώμενος και από την τραγική υπόθεση της δολοφονίας του φίλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο 29χρονος πήρε την απόφαση και πήγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στη Μαδρίτη ο πάπας Λέων - Στη «βαλίτσα του» κοινωνικά ζητήματα και μετανάστευση

Τραγωδία στη Δυτική Αυστραλία: Δύτης έχασε τη ζωή του από επίθεση καρχαρία

Τροχαίο ατύχημα στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο μητέρα και βρέφος μετά από σύγκρουση ΙΧ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος δράστης

Ανοίγει και άλλο η «βεντάλια» των μέτρων με ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος – Ποιους αφορούν

Μαρινάκης: Την Πέμπτη οι αλλαγές στην κυβέρνηση - Στερείται λογικής η ταύτιση Μητσοτάκη με Τσίπρα από Σαμάρα

Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμπόρευση με Τσίπρα

Mea culpa από Κίεβο μετά το ελληνικό διάβημα για το ουκρανικό drone στη Λευκάδα – Ικανοποίηση στην Αθήνα

Το «παρών» του Αντώνη Σαμαρά για την πολιτική που δεν αντέχει τα κενά

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Συνέχεια με μαθήματα ειδικότητας για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ