Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ακούγεται ότι επίκειται σύντομα δεύτερη συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Κώστα Φορτούνη και πιθανώς τον μάνατζέρ του για το θέμα του συμβολαίου του.

Στην πρώτη επαφή το κλίμα ήταν πολύ καλό για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και προφανώς το δεύτερο ραντεβού θα έχει να κάνει με τη μετουσίωση της καλής διάθεσης σε υπογραφές.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος ηγέτης των «ερυθρόλευκων» δεσμεύεται μέχρι το 2020 και η Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να τον αποκτήσει, αλλά ο διεθνής άσος φαίνεται πως δεν «ψήνεται» με την προοπτική της Τουρκίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σλοβένο στόπερ Ντρκούσιτς»

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»