Νέο ποστάρισμα στο instagram, το περιεχόμενο του οποίου θα μπορούσε να αφορά στους τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ, έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods ανέβασε ένα μήνυμα, το οποίο είχε στο φόντο τον Αλ Πατσίνο από την ερμηνεία του στον «Σημαδεμένο».

Σε αυτό λοιπόν αναφερόταν η φράση «Be all in or get all out. There’s no halfway», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Δώσ’ τα όλα ή μην ασχοληθείς καθόλου». Δεν υπάρχει μέση επιλογή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν