Η μεγαλειώδης εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς επί των Λέικερς έδωσε μια νέα αφορμή στους… δηλωμένους θαυμαστές του, Σακίλ Ο’ Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ, να τον αποθεώσουν στην εκπομπή τους.

«Ο Γιάννης είναι σαν να λέει στον Λεμπρόν πως ‘ήσουν για αρκετό καιρό βασιλιάς στο ΝΒΑ, αλλά τώρα η λίγκα είναι δική μου’. Πλέον βάζει και τρίποντα, είχε 5/8 απέναντι στους Λέικερς», τόνισε ο θρυλικός σέντερ.

Ο «Τσακ» από την πλευρά του είπε: «Ο Γιάννης χαίρεται το παιχνίδι. Είμαστε τυχεροί που θα είναι το πρόσωπο του ΝΒΑ για τα επόμενα δέκα χρόνια. Είναι φοβερό παιδί, δουλεύει σκληρά και αφήστε τον να απολαύσει τον χρόνο του στο Μιλγουόκι χωρίς να μιλάτε για το συμβόλαιό του. Άλλωστε οι Μπακς είναι μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες του ΝΒΑ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση Κερ για Γιούρτσεβεν: «Τον θαυμάζω, είναι δυναμικός και εξαιρετικός πασέρ»

Θάντερ: 10η σερί νίκη με «οδηγό» Γκίλτζους-Αλεξάντερ και… παράσταση στη Νέα Υόρκη

«Τρένο» χωρίς φρένα οι Χοκς με 11η σερί νίκη απέναντι στους Μάβερικς

Λέικερς: 70 πόντοι από ΛεΜπρόν και Ντόντσιτς σε βραδιά ρεκόρ απέναντι στους Ρόκετς

Διαφωνία μεταξύ Μπακς και Αντετοκούνμπο: Τα «ελάφια» ζητούν από τον Γιάννη να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο Καρούσο πήγε να κάνει τάπα με το... παπούτσι στο χέρι

Νοκ άουτ ο Έντουαρντς για αρκετές μέρες στους Τίμπεργουλβς-Κίνδυνος να μείνει εκτός βραβείων

Περίπατος για Νάγκετς με Μπράουν και «μαέστρο» Γιόκιτς απέναντι στους αποδεκατισμένους Σίξερς

Άνετο «διπλό» για τους Σπερς στο Σακραμέντο με ηγέτη τον Γουεμπανιάμα

Ο Ντούρεν «διέλυσε» τους Γουίζαρντς με 36άρα, σκιά ο τραυματισμός Κάνινγκχαμ