Νέος γενικός διευθυντής στην ΠΑΕ Άρης ο Αγησίαλος Τουμαζάτος.

Ο μέχρι πρότινος οικονομικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες έπειτα από απόφαση του Θοδωρή Καρυπίδη, καθώς εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως η συμβολή του σε κρίσιμα θέματα. Όπως αυτό του ban της FIFA και της αδειοδότησης.

Η ανακοίνωση

Εκτιμώντας τον πολύτιμο και κομβικής σημασίας ρόλο του σε κρίσιμα θέματα του ΑΡΗ (ban FIFA, αδειοδότηση κ.λ.π.), με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, ανατίθενται στον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας, Αγησίλαο Τουμαζάτο, διευρυμένες αρμοδιότητες στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο κ. Τουμαζάτος αναλαμβάνει το ρόλο του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ, έχοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της ιδιοκτησίας.

Η επαγγελματική του κατάρτιση, σε συνδυασμό με τις γνώσεις που διαθέτει από τη συμμετοχή σε Forum ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών και κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας στο νέο ρόλο που του αναθέτει ο κ. Καρυπίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»

TAGS: Άρης