Νέος μεγάλος σεισμός μεγέθους 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην πολιτεία Μιτσοακάν του Μεξικού σήμερα, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 80 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στην πολιτεία Μιτσοακάν, στο δυτικό Μεξικό, σε απόσταση 81 χιλιομέτρων από την πόλη Κοαλκομάν, διευκρίνισε το EMSC.

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, της Πόλης του Μεξικού, βγήκαν τρέχοντας από τα σπίτια τους καθώς σήμανε συναγερμός για σεισμό.

Η δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού, Claudia Sheinbaum, δήλωσε στο Twitter αμέσως μετά ότι σε πρώτη φάση δεν υπήρξαν αναφορές για ζημιές στην πόλη.

Επίσης έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό κέντρο προειδοποίησης των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια περιοχή είχε σημειωθεί και ο μεγάλος σεισμός των 7,6 βαθμών Ρίχτερ τη Δευτέρα , που είχε ως αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και να σημειωθούν ζημιές σε 200 κτίρια.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη