Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης, με το μέλος της διοίκησης του συλλόγου, Βασίλη Φουρλίγκα. Αρχικά είχε προγραμματιστεί το ταξίδι για την Τετάρτη, αλλά αναβλήθηκε για σήμερα.

Οι δύο άνδρες θα κάνουν νέο κύκλο επαφών με πιστωτές, καθώς έχει απορριφθεί εδώ και λίγες ημέρες, όπως αναμενόταν η αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99, καθώς οι δικηγόροι των ποδοσφαιριστών και προπονητών, στους οποίους χρωστάνε λεφτά οι «κίτρινοι», είναι στην Αθήνα.

Επιπλέον, θα γίνουν συζητήσεις με διάφορες εταιρείες, ώστε να καταφέρουν να κλείσουν συμφωνίες για χορηγίες, καθώς είναι απαραίτητα τέτοια έσοδα για να προχωρήσει το πλάνο της Football League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποχαιρέτησε την Καλαμάτα ο Γιάννης Στάθης: «H νέα περίοδος να είναι η αρχή της καθιέρωσης»

Τσανάκας: «Με μία νίκη στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει βάρος στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Το… έχει βρει με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια - Η πιθανή 11άδα του Λουτσέσκου»

Παγκάκης: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ»

«Πάθος, αφοσίωση και αγάπη»: Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Γαβάκη

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι και η πιθανή έκπληξη του Νίκολιτς - Τα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ξεχωρίζω στη Λεωφόρο»

«Σίγησε» η φωνή του Ολυμπιακού και του «Γ. Καραϊσκάκης», Στάθης Γαβάκης

Ντέρμπι τίτλου σε Τούμπα και Λεωφόρο – Κρίνεται η κορυφή στα playoffs της Stoiximan Super League

Playoffs χωρίς αντίκρισμα: Στη σκιά του Κυπέλλου η μάχη για τις θέσεις 5-8

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση, η Ένωση διπλό τίτλου σε ένα ιστορικό αθηναϊκό ντέρμπι

TAGS: Άρης