Την πρόσληψη του Πέτρου Δημητρίου στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε ο Άλιμος. Οι νεοφώτιστοι απομάκρυναν χθες τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, μην έχοντας μείνει ικανοποιημένοι απ΄το έργο του και θέλοντας να αλλάξουν την ψυχολογία στο εσωτερικό της ομάδας.

Η ομάδα ακόμα δεν έχει κάνει νίκη -αντιμετωπίζοντας επιθετικό πρόβλημα-, μετρώντας συνολικά τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Άλιμος ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ. Δημητρίου Πέτρου στην τεχνική ηγεσία της ομάδος της. Βοηθός του αναλαμβάνει ο κ. Καλύκας Δημήτριος.

Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνουν, παραμένοντας στις θέσεις τους οι κ.κ. Διάλας Κωνσταντίνος ως γυμναστής και Παπαμιχαήλ Ιωάννης ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ καλωσορίζει στην οικογένειά της τα 2 νέα μέλη και εύχεται σε όλο το τεχνικό επιτελείο καλή επιτυχία στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανζουρλισμός στη φιέστα της Καλαμάτας για την άνοδο - Σήκωσε την κούπα και ανακοίνωσε πριμ 200.000 ευρώ ο Πρασσάς!

Πήρε… εξάποντο το Αιγάλεω, στο +4 Athens Kallithea και Ελλάς Σύρου - Πάρτι ανόδου με νίκη για την Καλαμάτα!

Το 1-0 της Καλαμάτας και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ματς - φιέστα

Στην Καλαμάτα Σαμαράς, Καρυπίδης και Χαρίτσης για τη φιέστα ανόδου

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»